torstai 28. marraskuuta 2013

Pimeä lenkki


 Pikku postauksen vuoro taas hetken tauon jälkeen. Olin  Josén kanssa hetki sitten ulkona. Siellä oli aika pimeää, joten jouduin turvautumaan salamaan. KIITOS IHAN HIRVEÄSTI BLOGGER! Nämä kuvatkin olivat hienoja...:3

"Kotona" ollaan

Lenkki kesti kokonaisuudessaan noin tunnin ja näimme yhden jäniksen. Sitä José jahtasi (ja minä yritin vaivalloisesti pitää hihnasta kiinni ja samalla kehua sitä.)

3 kommenttia:

 1. Tuo nenäkuva :) ♥

  Meidän beagletyttönen on 10-vuotias, ei enää välitä jänösistä juuri lainkaan. Ennen se lähti helposti jäniksen perään, ellei pitänyt kokoajan komennon alla metsälenkillä.

  Kaikki aina kysyy, että eikö meidän beagle syö meidän pupuja, mutta eheii. Tyyne ei välitä vaikka hamsteri kipittelisi pitkin lattiaa, Tyyne erottaa perheenjäsenet ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   José on vasta niin nuori ja se on ehtinyt omaksua sen, että janisten jahtaus on sen juttu, joten kun se näkee jäniksen, se ei epäröi yhtää, vaan lähtee heti perään juoksemaan. Toivon että kun José kasvaa, niin se ymmärtää mitä eroa on esim oravalla ja jäniksellä, sillä itse hauluaisin marsuja.

   Poista