keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Eka palkinto!

Tänään tallustelin Josén kanssa koirakerhoon. Kerho-kerta oli tältä vuodelta viimeinen, joten järjestimme kerhokisat! Aluksi tehtävänä oli, että koiran piti saada kong- lelun sisältä 10 herkku nappulaa. Se oli aika haastavaa, koska Kongiin oli laitettu paino toiseen päähän ja se piti lelua pystyssä. Lelu oli
 tämän näköinen
José suoritti tehtävän noin 3 minuutissa. Se oli toiseksi paras aika. Paremman ajan sai eräs Ronja (rodultaan lagotto).  Kerhossa on myös sellainen ihana suomenajokoira Pirkko<3.
Toinen tehtävä oli aarteen etsintä.  Siinä koiran piti etsiä rajatulta alueelta viisi namia. José, eräs Atte (spanieli)  ja Pirkko selvisivät siitä erittäin hyvin. Metsästyskoirilla nenä toimii hyvin :D. Josén aikaa en siitä muista, mutta erittäin nopeasti poika ne kyllä löysi. Tässä vaiheessa kisaa José siirtyi kärkeen. Kolmannessa tehtävässä koiran piti saada kananmunakennossa oleva nappula. Kenno oli kiinni. José sai nappulan alle minuutissa, eikä edes rikkonut kennoa! Tehtävä keljä oli kulkea lähtö lelusta maaliin. Matkan varrella oli tötsiä, joiden kohdalla koiran piti mennä maahan. Sen José suoritti aika hitaasti, mutta hitaasti tulee hyvä. Sitten José myös luuli että lähtölelussa olisi ollut nameja ja alkoi töniä sitä. Viimeninen tehtävä oli pujotella tuolien välistä. Ajasta olisi muuten tullut olikein hyvä, mutta toiseksi viimeisen tuolin luona José päätti mennä tuolin ali. Ette ikinä arvaa...! José ja minä tultiin toiseksi!!!! Ronja voitti :). Oli tosi hienoa voittaa ja tulla jopa toiseksi! Tosin kaikki saivat palkinnon. Viimeiseksi tullut ei saanut ruusuketta, mutta se olikin aikuinen. Sain sinisen ruusukkeen, kaksi Royal Canin: namipussia ja kaksi herkku tikkua. Toinen oli ulkona pussista, joten ahne koirani ryntäsi pussin luo ja hotkaisi tikun noin 10 sekunnissa ja silti ehti vielä pureskelemaan sen. Ruusukettakin José ehti maistaa.... tosin se ei tainnut olla mukään mahtava makunautinta.

namit
Ruusuke
Toinen tikuista. Toisen José ehti jo syödä
kokonaisuus


Ylpeän Inkun pikku koira ruusukkeen kera.
Ensimmäinen ruusuke Josén kanssa. I'm so so SO happy! En ole todellakaan voittanut maailman mestaruutta, mutta tuommoisella on hyvä aloittaa :)

- So happy Inkku & José

2 kommenttia:

 1. Hyvä Jose! Olet taitava kaveri. Myös herkkujen varastelukin siis onnistuu, hyvin tuttua myös meillä...

  Pimun ja Typyn emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuntuu, että koikki beaglet kyllä sen tempun osaa ;)

   Poista