lauantai 11. tammikuuta 2014

Tuholainen työssään
Meidän tuhma karva korva kärsii valitettavasti jonkin sortin eroahdistuksesta. Kun pidimme Joséa häkissä, kun se oli yksin, se pissasi aina yksin ollessaan häkin pinnojen yli protesti pissat. Kun Mulla oli 2h koulupäivä (koska myöhästyin tunnin verran ) jätin Josén yksin, niin että sillä oli käytössään keittiö ja olohuone. Juuri kun olin ehtinyt kävellä kouluun, mulle soitettiin, että hälytykset on alkaneet soida meillä. Arvatkaas miksi? Koska José oli hypännyt sohvan käsinojalle. Kun tulin koulusta José oli räännyt koulallaan eteisen välioven ikkunan, pudottanut sohvalta  ja rullannut maton.

Seuraavana päivänä olikin jo pitkä koulu päivä. José oli taas rullannut matot, tiputtanut tyynyt sohvalta ja kuolannut ovet aivan rähmäiseksi. Se oli myös kuolannut pakastimen oven ja pissinyt eteisen välioven luokse.

Eilen oli keksi verto pitkä koulu päivä. Kun tulin kotiin, näin katastrofin. José oli jyrsinyt välioven alalista, seinässä olevan listan ja raapinut ovea....!  >:C

Tänään en ole puuhaillut Josén kanssa mitään, mutta tänään alkoi uinti joulun jälkeen eli olin tänään aamulla 9-11 uimassa.

2 kommenttia:

  1. Voi José, José, José.... ;) sitä pitää totuttaa silleen et pidät vaan vähän aikaa aina kerrallaan yksin kotona. :) ensviikol lenkille ????? (---:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on vaan vähän mahotonta pitää vähän aikaa kerrallan yksin. Ja ehdottomasti mennään lenkille. Toivottavasti sillon on paljon lunta niin voidaan mennä koirapuistoon. Sitten sais hyvin kuvia otettua :)

      Poista