keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Messukeskuksen koiramessut


Terve terve taas!
Inkku, eli se aktiivisempi taas täällä ruudun takana jökötän. Olin kaverini ja hänen isänsä kanssa lauantaina messukeskuksessa koirat2013- tapahtumassa. Huristelin kaverilleni noin kello 9:30 aikaan. Sieltä lähdettiin messukeskukseen kello 11:30. Kun parkkipaikka oli löydetty ja sisäänpääsy maksettu, riennettiin halliin nro 1 katsomaan agilityä. Jo heti ulko-ovella nähtiin kamalasti erilaisia koiria ja ehkä silmään pistävin oli iso musta tanskandoggi. Kun hallista löydettiin sopivat istumapaikat, alkoi kamala kameran räpsyminen. Pelastuskoiratoiminnan esittely oli juuri loppumassa.
Pelastuskoirat lopussa rivissä.

 Kun agility loppui, seuraavana vuorossa oli DOBO. Koirat ja ihmiset temppuilivat jumppapallojen kanssa. En oikein pitänyt alussa olevasta "näytelmästä". Siitä en kamalasti ottanut kuvia, koska ei oikein kiinnostanut räpsiä pelkkuä kuvia, vaan katsoa myös itse ohjelmaa.
DOBOn jälkeen areenalle asteli frisbee- koirat ja ihmiset ohjelma numeroineen. Pidin erityisesti saksanpaimenkoiran ja bordercollie risteytyksestä. Se näytti todella ihanalle <3 Tässä vaiheessa kaverilleni tuli kova nälkä. Minua ei vielä hiukonut. Koiria oli yhteensä kai 8? Oli hyvin outoa, että yleisö oli aivan ihmeissään, jos koira sai kopin (lyhyeltäkin matkalta) ja he hurrasivat jopa, jos koira ei saanut koppia. En oikein ymmärtänyt sitä logiikkaa.


Tämä koira on se saksanpaimenkoiran ja bordercolliern risteytys <3"Mä heitän tän nyt ja sä sitten nappaat, okei?"Frisbeen jälkeen ei enää jaksettu katsoa ohjelmia, joten päätettiin yhdessä lähteä syömään, totta kai hesburgeriin. Viereisessä jonossa oli ihana vinttikoira, joka nuuhkaisi mun kättä<3<3<3 Sillä oli ihanan viaton ilme, joten oli pakko ottaa siitä kuva. ( Jess! Sain paremman kuvan siitä, kun kaverini, jolla oli puoljärkkäri. Mulla oli Canonin joku ixus pokkari )


Söin ranskalaiset, kananugetit ja vettä. Kun oltiin syöty, lähdettiin kiertelemään kaupoissan ja näyttely alueella. Törmättiin myös Salla ystäväiseni Otto lagottoon. Nähtiin myös mitä erikoisemman ja ihanemman näköisiä koiria.

Pelasin tota muistipeliä ja voitin siitä koirakalenterin ja namipussin. Siinä koirakalenterissa oli koirien nimipäivät merkittynä. Viimeiseksi käytiin näyttely puolella. Paikka oli jo aika tyhjä, mutta kyllä sieltä vieläkin paljon koiria löydettiin.Nämä irlanninsusikoirat olivat kyllä ihan mahtava löytö. Nekin olivat todella ihania.


Sain suoritettua oman henkilökothaisen tavoitteeni, nimittäin löysin beagle kehän<3<3<3<3<3 Siellä oli ihan kamalasti beagleja. Olin varmaan vähällä seota. Niin paljon beagleja. Niistä en kyllä saanut yhtäkään hyvää kuvaa, joten pistin tänne nämä huonot. Kuvia en myöskään kamalasti kehdannut ottaa, koska osa beagleista alkoi haukkua, kun kuljin niiden ohi. Harmikseni en myöskään nähnyt Josén kasvattajaa.

Viimeinen kuva messuilta. Ohi kiitävä beagle. Sitten lähdettiin väsyneinä takasin kaverini kotia kohti. Perillä meitä odotti kaverini iloinen Kamu- koira, joka on rodultaan australianpaimenkoira.Tämmöiset esineet tarttuivat myös mukaan messuilta:
 
Fiilikset: Mega hyvät!! Oli ihan super kivaa! Aijon todellakin mennä sinne ensivuonnakin.

- Inkku

3 kommenttia:

  1. Kai nyt sait siitä paremman kuvan, kun yritin kännykällä siitä ottaa. XD mutta toi ei siis ollut vihasesti. Sairaan hyviä kuvia ja hyvä postaus! Oli kivaa! :3

    VastaaPoista
  2. Hieno bloggaus ja mukavia kuvia, etenkin nuo beaglekuvat. Iloista Joulua sulle sekä Joselle!

    Pimun ja Typyn emäntä

    VastaaPoista